Doi pietoni au fost accidentați mortal, într-o singură zi, la Salcea și Drăgușeni


Intră acum și în grupul de

Doi pietoni, o femeie de 71 de ani și un bărbat de 81 de ani, și-au pierdut viața în urma unor accidente ce au avut loc luni, la Salcea și Drăgușeni.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni, 10 septembrie a.c., la ora 11.50, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 29 din oraşul Salcea, un bărbat de 48 de ani, din comuna Verești, a surprins şi accidentat grav o femeie de 71 de ani, din orașul Salcea, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea drumului public prin loc neamenajat și fără să se asigure.                                                                    

„Pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă ulterior a decedat”, a precizat Poliția Suceava.

De asemenea, la ora 19.55, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe raza comunei Drăgușeni, un localnic de 21 de ani a surprins şi accidentat mortal un bărbat de 81 de ani, din județul Iași, care se deplasa, în calitate de pieton, pe partea carosabilă.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri polițiștii au deschis dosare penale.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de