Patru persoane rănite, după ce o mașină s-a răsturnat pe Transrarău


Intră acum și în grupul de

Patru persoane, între care și doi copii, au fost rănite în urma unui accident produs sâmbătă seara pe Transrarău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, autoturismul în care se aflau patru persoane, un bărbat de 40 de ani, o femeie de 61 de ani, un băiat de 12 ani și o fată de 13 ani, a ieșit în afara părții carosabile, la coborâre dinspre cabana Rarău, răsturnându-se la o diferență de nivel de aproximativ 7 metri.

Găleată a menționat că cei doi copii și bărbatul au ieșit singuri din mașină, însă femeia a rămas încarcerată, fiind conștientă și cooperantă, acuzând dureri toracice și abdominale.

„Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au extras victima dintre fiarele contorsionate și au transportat-o la ambulanța SAJ. Ulterior, ambulanțele SMURD și SAJ i-au transportat pe toți cei 4 la Centrul de Primire Urgențe al spitalului din Câmpulung Moldovenesc, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

El a mai arătat că la accident au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc cu modulul SMURD și cu sprijinul a patru salvamontiști și a unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de