Țigări de contrabandă de aproape 160.000 de lei abandonate de contrabandiști la Frătăuții Noi. Suspecții au fugit în Ucraina când au fost depistați de polițiștii de frontieră


Intră acum și în grupul de

Țigări de contrabandă în valoare de circa 160.000 de lei au fost abandonate de contrabandiști la Frătăuții Noi după ce aceștia au fost observați de polițiștii de frontieră suceveni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, în joi seara, polițiștii de frontieră au observat în apropierea frontierei de stat, pe raza localității Frătăuții Noi,  mai multe persoane care transportau, în spate, colete voluminoase spre interiorul țării.

Imediat, aceștia au acționat pentru reținerea celor în cauză efectuând somațiile legale prin voce, moment în care bărbații au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul ucrainean.

În cel mai scurt timp, au fost anunțate despre caz autoritățile de frontieră ucrainene, iar în urma cercetării zonei au fost descoperite mai multe colete care conțineau cantitatea de 13.500 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 158.000 de lei.

În acest caz polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi a documentării întregii activități  infracționale, sub directa supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de