Două mașini au fost implicate într-un accident provocat de un biciclist care s-a dezechilibrat și a căzut, la Vadu Moldovei

Un bărbat de 63 de ani, din comuna Vadu Moldovei, care se deplasa pe bicicletă, a provocat un accident rutier în care au fost implicate două mașini, după ce s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt.

Poliția Județeană Suceava a precizat că sâmbătă, 29 septembrie a.c., la ora 13.31, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că pe raza comunei Vadu Moldovei s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în cursul zilei, în jurul orei 13.25, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe raza comunei Vadu Moldovei, un tânăr de 21 de ani din comuna Preutești, l-a acroșat și accidentat pe un localnic de 63 de ani care circula pe bicicletă în aceeași direcție și care, s-a dezechilibrat. După impact, autoturismul a pătruns pe contrasens și a fost lovit de autovehiculul condus regulamentar de  un bărbat de 58 de ani din județul Iași.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului se face bărbatul de 63 de ani, care s-a dezechilibrat cu bicicleta, fiind lovit de autoturismul condus de tânărul de 21 de ani”, a arătat IPJ Suceava.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, acestora și victimei li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)