Contrabandă cu TAF-ul la Izvoarele Sucevei. Un bărbat a fost plasat sub control judiciar pentru că a transportat cu TAF-ul țigări de contrabandă și a distrus, cu intenție, cu utilajul, o motocicletă și elemente de protecție pentru un șanț, dar și o autospecială a SVSU Moldova Sulița


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost plasat de procurorii din Câmpulung Moldovenesc sub control judiciar pentru contrabandă și distrugere.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, bărbatul este acuzat că în data de 2 octombrie, la ora  21.50, a condus utilajul forestier tip TAF  pe raza satului Bobeica din comuna Izvoarele Sucevei în care transporta cantitatea de 2488 pachete de țigări proveniență extra-comunitară  marca „Rothmans”, cu un prejudiciu estimat la suma de 28.363, 20 lei.

Totodată, el este acuzat că a provocat cu intenție distrugeri la circa 45 metri elemente de protecție construite din lemn pentru șanțul de lângă locuințele a două persoane precum și o motocicletă marca ”Minsk”. De asemenea au fost provocate distrugeri ale autospecializatei SVSU Moldova Sulița în valoare de circa 10000 lei, conform evaluării reprezentantului legal al Primăriei Moldova Sulița. (N.B.)


Intră acum și în grupul de