Contrabandă cu TAF-ul la Izvoarele Sucevei. Un bărbat a fost plasat sub control judiciar pentru că a transportat cu TAF-ul țigări de contrabandă și a distrus, cu intenție, cu utilajul, o motocicletă și elemente de protecție pentru un șanț, dar și o autospecială a SVSU Moldova Sulița

Un bărbat a fost plasat de procurorii din Câmpulung Moldovenesc sub control judiciar pentru contrabandă și distrugere.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, bărbatul este acuzat că în data de 2 octombrie, la ora  21.50, a condus utilajul forestier tip TAF  pe raza satului Bobeica din comuna Izvoarele Sucevei în care transporta cantitatea de 2488 pachete de țigări proveniență extra-comunitară  marca „Rothmans”, cu un prejudiciu estimat la suma de 28.363, 20 lei.

Totodată, el este acuzat că a provocat cu intenție distrugeri la circa 45 metri elemente de protecție construite din lemn pentru șanțul de lângă locuințele a două persoane precum și o motocicletă marca ”Minsk”. De asemenea au fost provocate distrugeri ale autospecializatei SVSU Moldova Sulița în valoare de circa 10000 lei, conform evaluării reprezentantului legal al Primăriei Moldova Sulița. (N.B.)