Un tânăr băut a intrat cu mașina într-un autoturism parcat pe strada Mihai Eminescu din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr băut care conducea duminică dimineața un autoturism a intrat cu mașina într-un autovehicul parcat pe strada Mihai Eminescu din municipiul Suceava.

 

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică la ora 04:10, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că pe strada Mihai Eminescu din localitate s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto vinovat se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului, au stabilit faptul că, în jurul orei 04.05, în timp ce conducea autoturismul pe strada Mihai Eminescu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un localnic de 19 ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a acroşat un autoturism parcat.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural. (N.B.)


Intră acum și în grupul de