Un bărbat din Fântâna Mare a provocat un accident rutier după care a demontat plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului și a plecat de la fața locului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Fântâna Mare, a provocat joi seară un accident rutier după care a demontat plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului și a plecat de la fața locului.

Potrivit IPJ Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe DN 15C, în afara localității Fântâna Mare, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de o tânără de 26 de ani, din municipiul Fălticeni.

„După producerea accidentului, bărbatul de 41 de ani a demontat plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului și a plecat de la fața locului”, a precizat Poliția Suceava.

În urma accidentului au fost rănite două persoane, șoferița de 26 de ani și o femeie de 47 de ani, din comuna Fântâna Mare, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în ambele cazuri nefiind necesară internarea.

Tânăra de 26 de ani a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, conducătorul auto a fost identificat, însă acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de