Analizele de laborator la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc vor fi efectuate de compania Dorna Medical în următorii 4 ani, în baza unui acord cadru

Managerul Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc, medicul Cătălin Săndulescu, a declarat pentru NewsBucovina că analizele medicale vor fi efectuate în următorii patru ani de către compania Dorna Medical, în baza unui acord cadru care a fost încheiat în data de 22 septembrie 2018.

Săndulescu a explicat că după expirarea contractului de furnizare a analizelor medicale încheiat cu un alt furnizor s-au scos la licitaţie serviciile medicale de laborator, iar în urma desfăşurării licitaţiei, Dorna Medical a fost desemnat câştigător.

El a spus că pentru acest furnizor de servicii s-a stabilit data de 31 octombrie 2018, termen până la care să poată instala aparatura necesară specifică activităţii de laborator şi pentru amenajarea spaţiului, dar şi pentru autorizarea punctului de lucru.

“Ei şi-au îndeplinit toate obligaţiile, iar deschiderea oficială a activităţii laboratorului va avea loc miercuri”, a mai spus medicul Cătălin Săndulescu.

(L.B.)