Un bărbat băut din Grănicești a ieșit cu mașina din curte direct în DN 2 fără să se asigure și a lovit un camion


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 45 de ani din Grănicești este cercetat penal după ce a condus băut un autoturism și a lovit un camion provocând avarii.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri seara în jurul orei  20:10, Poliția orașului Siret a fost sesizată prin 112 că pe raza comunei Grănicești s-a produs un accident de circulație, fără victime, iar unul dintre conducătorii auto este sub influența băuturilor alcoolice.

  Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul, un localnic de 45 de ani nu s-a asigurat la ieșirea din curtea imobilului și a pătruns pe DN 2, ocazie cu care, a acroșat un autotren care circula regulamentar, provocându-i mai multe avarii.

Polițiștii i-au solicitat conducătorului auto de 45 de ani să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de