Un sucevean și soția lui loviți de o mașină pe o trecere pentru pietoni din Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 63 de ani și soția sa de 59 de ani, ambii din Suceava, au fost răniți și transportați la spital după ce au fost loviți de o mașină în timp ce traversau pe o trecere pentru pietoni din Burdujeni.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara, un bărbat de 65 ani, din comuna Vereşti, a condus autoturismul pe strada Cuza Vodă din Suceava, din direcţia Plopeni spre Burdujeni, iar în perimetrul trecerii pentru pietoni din proximitatea unei staţii de combustibili a surprins şi accidentat două persoane, soț și soție de 63 ani şi respectiv de 59 ani, ambii din  Suceava, pietoni care erau angajaţi în traversare părţii carosabile pe marcaj pietonal, dinspre stânga spre dreapta, având în vedere direcţia de deplasare a autovehiculului.

În urma accidentului cei doi pietoni au suferit leziuni traumatice fiind preluaţi de echipaje medicale și transportaţi la U.P.U.- Spitalul Judeţean Suceava pentru acordare de îngrijiri de specialitate.

 Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de