Doi șoferi băuți implicați într-un accident la Vatra Dornei. O fată de 14 ani a fost rănită


Intră acum și în grupul de

Doi șoferi băuți au fost implicați, sâmbătă seara, într-un accident în municipiul Vatra Dornei în urma căruia o fată de 14 ani, pasageră într-un autoturism, a fost rănită.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara,  un bărbat de 46 de ani din Vatra Dornei, a condus autoturismul pe strada Parcului din Vatra Dornei din direcția Unirii spre pârtia „Veverița” și nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga acroşând un autoturism circula în aceeaşi direcţie de mers și al cărui conducător auto începuse manevra de depășire.

               În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei fete de 14 ani din Vatra Dornei, pasager pe bancheta spate a  autoturismului care circula regulamentar.

Cei doi șoferul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului de 46 de ani, respectiv 0.09 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt șofer și li s-au recoltat şi probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Vatra Dornei în vederea stabilirii alcoolemiei.

               În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală faţă de fapta de „vătămare corporală din culpă ”, cercetările fiind efectuate de către Compartimentul Rutier Vatra Dornei. (N.B.)


Intră acum și în grupul de