Doi șoferi băuți implicați într-un accident la Vatra Dornei. O fată de 14 ani a fost rănită

Doi șoferi băuți au fost implicați, sâmbătă seara, într-un accident în municipiul Vatra Dornei în urma căruia o fată de 14 ani, pasageră într-un autoturism, a fost rănită.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara,  un bărbat de 46 de ani din Vatra Dornei, a condus autoturismul pe strada Parcului din Vatra Dornei din direcția Unirii spre pârtia „Veverița” și nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga acroşând un autoturism circula în aceeaşi direcţie de mers și al cărui conducător auto începuse manevra de depășire.

               În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei fete de 14 ani din Vatra Dornei, pasager pe bancheta spate a  autoturismului care circula regulamentar.

Cei doi șoferul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului de 46 de ani, respectiv 0.09 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt șofer și li s-au recoltat şi probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Vatra Dornei în vederea stabilirii alcoolemiei.

               În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală faţă de fapta de „vătămare corporală din culpă ”, cercetările fiind efectuate de către Compartimentul Rutier Vatra Dornei. (N.B.)