Un bărbat din Drăgoiești a fost reținut de polițiști după ce a luat la bătaie două persoane și a distrus un gard


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Drăgoiești, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, după ce luni seara a lovit două persoane, băut fiind, și a distrus un gard.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni, 12 noiembrie a.c., la ora 19.00, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată de un bărbat de 38 de ani, din comuna Drăgoiești, despre faptul că vecinul său de 47 de ani l-a agresat atât pe el, cât și pe mama sa, o localnică de 69 de ani și a provocat distrugerea unui gard.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în seara zilei de 12.11.2018, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în curtea agresorului, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul de 47 de ani l-a lovit cu pumnii pe consăteanul său, după care l-a urmărit până în curtea locuinței sale, unde a lovit-o pe mama acestuia peste mână cu o bucată de lemn. Ulterior, prin ruperea unor bucăți de lemn din gard, agresorul a pătruns în livada persoanei vătămate și a incendiat o suprafață mică de iarbă”, a arătat IPJ Suceava.

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”, „violare de domiciliu” și „distrugere”.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de