Elevi ai Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava au sprijin copiii în dificultate instituționalizați în Șcheia prin proiectul „Eu sunt Moș Crăciunul tău!”

Bucuria vine din lucruri mici! Asa a prins viata o idee care a pornit din suflet pentru suflet. In acest sens la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara din Suceava, d-na Psiholog Elena Mihaela Paval a initiat un parteneriat impreuna cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Suceava cu scopul de a sprijini copiii aflati in dificultate, de a le insusi si imbunatati abilitati privind initiativa, dedicatia si practica prin realizarea de activitati ce promoveaza intens integrarea sociala.

Voluntarii, elevi de liceu, s-au deplasat impreuna cu  d-na Psiholog la Scheia pentru a bucura si alti copii. Intr-o atmosfera de poveste fiecare dintre cei prezenti au retrait momentele magice in care Mos Craciun vine cu daruri. Cu totii au cantat colinde si si-au amintit ce inseamna sa fii copil, sa te bucuri de atentia celor dragi si sa primesti cadouri.

               Activitatea vine cu dorinta de a mai continua astfel de evenimente tocmai pentru a-i sensibiliza si pe elevii de liceu ca bucuria vine din lucruri marunte si voluntariatul te ajuta sa fii mai bun!!!

Multumim pentru sprijinul acordat, dorinta si devotamentul  d-nei Psiholog Rodica Ungureanu/CJRAE care s-a implicat in derularea acestei activitati .

Psiholog CJRAE/CTIA Suceava

Paval Elena Mihaela