Acasă Social Elevi ai Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava au sprijin copiii...

Elevi ai Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava au sprijin copiii în dificultate instituționalizați în Șcheia prin proiectul „Eu sunt Moș Crăciunul tău!”


Intră acum și în grupul de

Bucuria vine din lucruri mici! Asa a prins viata o idee care a pornit din suflet pentru suflet. In acest sens la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara din Suceava, d-na Psiholog Elena Mihaela Paval a initiat un parteneriat impreuna cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Suceava cu scopul de a sprijini copiii aflati in dificultate, de a le insusi si imbunatati abilitati privind initiativa, dedicatia si practica prin realizarea de activitati ce promoveaza intens integrarea sociala.

Voluntarii, elevi de liceu, s-au deplasat impreuna cu  d-na Psiholog la Scheia pentru a bucura si alti copii. Intr-o atmosfera de poveste fiecare dintre cei prezenti au retrait momentele magice in care Mos Craciun vine cu daruri. Cu totii au cantat colinde si si-au amintit ce inseamna sa fii copil, sa te bucuri de atentia celor dragi si sa primesti cadouri.

               Activitatea vine cu dorinta de a mai continua astfel de evenimente tocmai pentru a-i sensibiliza si pe elevii de liceu ca bucuria vine din lucruri marunte si voluntariatul te ajuta sa fii mai bun!!!

Multumim pentru sprijinul acordat, dorinta si devotamentul  d-nei Psiholog Rodica Ungureanu/CJRAE care s-a implicat in derularea acestei activitati .



Psiholog CJRAE/CTIA Suceava

Paval Elena Mihaela


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version