Doi tineri din Ilișești au fost reținuți. Ei au amenințat o femeie din comună să le dea banii din casă, dar au încercat să intre și în casa unui consătean


Intră acum și în grupul de

Doi tineri de 19 și 29 de ani din Ilișești au fost reținuți pentru infracțiuni comise împotriva unor consăteni.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, în urma activităților operative întreprinse și a probatoriului administrat, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Șcheia au dispus, vineri, reținerea pentru 24 de ore a doi tineri de 19 și 29 de ani, ambii din comuna Ilișești, suspecți pentru comiterea infracţiunilor de „tentativă la tâlhărie calificată” şi „tentativă la infracţiunea de furt calificat”, fapte comise pe raza localității de domiciliu.

Polițiștii arată că cei doi, în seara de 28 noiembrie la ora 23.18, s-au deplasat la locuința unei femei de 74 de ani, din comuna Ilișești, unde, prin amenințări, au încercat să-i sustragă banii, după care, în noaptea de 28/29.11.2018, au pătruns în curtea imobilului unui localnic de 85 ani și au provocat distrugeri la ușa de acces, încercând să pătrundă în interior.

Cei doi suspecți au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestora.(N.B.)


Intră acum și în grupul de