Elev din Ciudei, Ucraina, surprins LIVE în timp ce se prăbușește pe scena Casei de Cultură din Rădăuți, in timpul unui concert de colinde.


Intră acum și în grupul de

Spectatorii prezenți duminică, la Rădăuți, la concertul de Crăciun care a avut loc la Casa de Cultură din localitate au avut parte, pe lângă interpretările calde și pline de mesaj religios oferite de cei care au urcat pe scenă și de un eveniment mai special.

 

La un moment dat, unul dintre tinerii ce făceau parte din corul Școlii de artă din Ciudei, din Ucraina, care a fost invitat, alături de Orchestra Școlii, să interpreteze colinde pe scena Casei de Cultură a orașului a leșinat efectiv în timpul unui cântec, prăbușindu-se peste cortina din spatele său.

 

 

Corneliu Cîrdeiu, cel care a transmis LIVE evenimentul pe platforma on line www.radautiziar.ro ne-a declarat următoarele: ”ceea ce nu se vede pe filmare este faptul că dincolo de cortină se afla întreaga orchestră a Școlii de artă din CIUDEI, Ucraina ce urma să performeze pe scenă, și care s-a ocupat de preluarea tânărului respectiv. Nu e pentru prima dată în cariera mea de jurnalist când asist la treburi de genul acesta. Se întâmplă des lucruri din acestea pe motiv de emoție, stres, deshidratare sau căldură”.

 

Reacția colegilor elevului și a dirijorului este cel puțin ciudată, dacă nu șocantă, concertul continuând ca și cum nimic grav nu s-ar fi întâmplat.

Comentariile le lăsam la latitudinea dumneavoastră!

MIHAI  CHIRA


Intră acum și în grupul de