Elevii David Turturean și Paul Rebenciuc de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava vor fi recompensați de Primărie cu câte 7.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Elevii David-Corneliu Turturean și Paul-Florin Rebenciuc de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava vor fi recompensați de Primărie cu câte 7.000 de lei pentru rezultatele deosebite obținute la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică din Beijing.

Potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Local, susținerea performanței în educație reprezintă una din misiunile prioritare ale administrației publice locale.

Astfel, pentru obținerea medaliei de argint la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică ce a avut loc în perioada 3 – 11 noiembrie a.c. la Beijing, cei doi elevi suceveni vor primi câte 7.000 de lei.

„Nu trebuie să uităm că acești elevi, prin rezultatele lor, promovează imaginea orașului nostru, și recunoașterea acestor succese este un gest firesc de normalitate și motivare suplimentară pentru creșterea numărului de elevi premiați la olimpiadele școlare internaționale”, a arătat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Proiectul de hotărâre va fi supus dezbaterii în ședința de joi, 20 decembrie a.c., a Consiliului Local Suceava.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de