Bărbat găsit în şoc hipotermic în zona staţiei de betoane din George Enescu


Intră acum și în grupul de

Prin serviciul 112, duminică seară, la ora 21:18 s-a anunţat că o persoană a căzut într-un canal din zona staţiei de betoane situată în spatele Centrului de Calcul, din cartierul sucevean George Enescu. Potrivit ISU Suceava, Grupa Operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” al judeţului Suceava, Detaşamentul de Pompieri Suceava şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava au intervenit cu două autospeciale, un modul de Descarcerare şi un modul SMURD pentru salvarea unei persoane, presupusă a fi căzută într-un canal tehnologic al unei staţii de betoane, din municipiul Suceava.
La sosirea echipajelor la locul intervenţiei s-au constituit echipe mixte de personal formate din pompieri şi jandarmi şi s-a început căutarea persoanei, pe sectoare, respectiv în zona staţiei de betoane şi a pădurii Zamca, aflată în imediata apropiere.
După mai multe ore de căutări, persoana, Ţ. G., în vârstă de 65 de ani a fost găsită în şoc hipotermic, într-o alunecare de teren. Bărbatului i s-a acordat primul ajutor medical şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de către echipajul SMURD. Misiunea s-a încheiat la ora 00.15


Intră acum și în grupul de