Acasă Social Un minor care a băut într-un restaurant din Suceava și apoi a...

Un minor care a băut într-un restaurant din Suceava și apoi a înjunghiat un tânăr cu un briceag, a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor


Intră acum și în grupul de

Un minor a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru  tentativă la omor și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Potrivit anchetei, în 2 noiembrie 2018, în jurul orei 19:00, minorul s-a întâlnit pe raza unei localități rurale din apropierea municipiului Suceava cu doi prieteni cu care a consumat o cantitate nedeterminată de băuturi alcoolice, iar apoi cei trei au hotărât să se deplaseze în municipiul Suceava pentru a mânca la un restaurant.

Înainte de a părăsi perimetrul comunei inculpatul s-a deplasat la domiciliu şi a luat un cuţit tip briceag.



Cei trei au ajuns la localul de pe raza Sucevei după ora 22:00 s-au aşezat la o masă şi au comandat o sticlă de votcă de un litru din care au început ulterior să consume.

La ora 23:08 în acelaşi local au intrat alți trei prieteni care s-au aşezat la o masă situată în apropierea celorlați trei şi au comandat mâncare.

Unul din prietenii cu care minorul era la masă, este rudă cu unul dintre cei trei prieteni aflați la altă masă, iar între aceștia a avut loc o discuție în contradictoriu, dar atât ceilalți le-au cerut să îl lase în pace.

Cei trei care au intrat în local pentru a mânca au hotărât să părăsească localul, iar în momentul în care s-au ridicat de la masă şi s-au îndreptat către bar pentru a achita nota de plată, minorul și prietenul său s-au ridicat la rândul lor de pe scaune şi s-au deplasat spre ieşire, părăsind localul înaintea celor trei.

Cele trei persoane au părăsit restaurantul însă, în momentul când au ajuns în exterior, de ei s-a apropiat minorul  împreună cu prietenul său.

Aflat deja într-o stare avansată de ebrietate minorul s-a apropiat din spate de unul dintre cei trei şi cu cuţitul tip briceag pe care îl avea asupra sa, i-a aplicat acesteia un număr de trei lovituri în zona dorsală.

Simţind înţepăturile persoana agresată a fugit, dar la rândul său minorul a fugit după acesta și a ajuns după o scurtă distanţă în spatele său şi a încercat să-i aplice o nouă lovitură cu acelaşi cuţit.

Acesta s-a întors cu faţa şi a observat gestul violent, a ridicat mâna pentru a se apăra, astfel că o nouă lovitură ce urma să-i fie aplicată într-o zonă superioară a corpului a fost recepţionată de victimă la mâna stângă.

Acesta şi-a continuat apoi fuga către staţia de autobuz din apropiere, loc unde se aflau mai multe persoane, a fost urmărit de minor însă acesta nu a mai reuşit să-i aplice alte lovituri.

Un martor a fugit pe partea opusă a străzii şi din locul respectiv a apelat Dispeceratul 112, iar ulterior persoana vătămată fiind transportată la spital.

Conform concluziilor medicului legist care a examinat victima, aceasta a prezentat trei plăgi tăiate-înţepate toracice nepenetrante şi o plagă tăiată la nivelul degetului V de la mâna stângă. Aceste plăgi s-au putut produce prin lovire cu un obiect tăietor-înţepător care ar putea fi un cuţit. Plaga tăiată de la nivelul mâinii stângi a fost apreciată a fi leziune de apărare. Leziunile au necesitat în vederea vindecării un număr total de 11-12 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul va fi judecat de Tribunalul Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version