Un bărbat băut din Poiana Stampei care circula în zig-zag pe DN 17 a tamponat autoturismul unei femei și a fugit de la locul accidentului intrând cu mașina în curtea locuinței sale


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Poiana Stampei este cercetat penal pentru că a condus băut, a tamponat o mașină și apoi a părăsit locul accidentului intrând cu mașina în curtea locuinței sale.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, din comuna Poiana Stampei, o femeie a încercat să depășească un autoturism care avea o deplasare sinuoasă, ocazie cu care, a fost acroşată de acesta, după  care șoferul a plecat de la faţa locului, intrând în curtea unui imobil situat la circa 150 de metri de locul impactului.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în momentul producerii tamponării, autoturismul a fost condus de un localnic de 58 de ani, din comuna Poiana Stampei, proprietarul imobilului din curtea în care a intrat autoturismul.

  Cei doi șoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătoarei auto şi de 1,23 mg/l în cazul conducătorului auto de 58 de ani, căruia, la spital, i s-au prelevat  mostre biologice pentru determinarea alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de