Câștigător al numeroase raliuri, suceveanul Vasile Iosub deplânge că nu se mai organizează Raliul Bucovinei: Era una din etapele cele mai importante și mai spectaculoase din campionat


Intră acum și în grupul de

Suceveanul Vasile Iosub, unul dintre cei care a obținut numeroase victorii în raliurile organizate în țară în perioada 1981-1990 a rememorat pe pagina sa de socializare activitatea automobilistică din acea perioadă, dar deplânge și faptul că nu se mai organizează Raliul Bucovinei.

Iosub precizează că face acest gest ca un omagiu pentru cei care au îndrăgit automobilismul, au practicat și iubit acest sport și care nu se mai află acum între noi.

El menționează că în România sportul automobilistic a fost împărțit în două divizii deoarece erau foarte mulți participanți înscriși la o etapă de campionat precizând că el avea în 1984 numărul de licență 328.

Totodată, el arată că în mare parte traseele erau aceleași la ambele divizii, dar că erau diferențe mari între echipele de uzină și ceilalți paricipanti în ceea ce privește mașinile.

„Noi, cei mai mici împătimiți ai sportului cu motor făceam tot posibilul să participăm și noi, în cele mai multe cazuri cu mașinile personale cât și cu un ajutor din partea ACR-ului”, a arătat Iosub.

Potrivit acestuia una dintre etapele cele mai importante și mai spectaculoase din campionat era RALIUL BUCOVINEI care, din păcate astăzi nu se mai organizează.

Vasile Iosub adaugă că a încercat,  cu câțiva ani în urmă, să organizeze din nou Raliul Bucovinei, dar că nu a găsit, la vremea respectivă, sprijinul necesar.

Foto facebook Vasile Iosub


Intră acum și în grupul de