Acasă Social Eveniment rutier inedit pe DN 17 A în zona comunei Horodnic de...

Eveniment rutier inedit pe DN 17 A în zona comunei Horodnic de Sus. Un șofer băut a intrat cu mașina într-un șanț, iar apoi mașina sa a fost lovită de un alt autoturism când era scoasă din șanț


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Rădăuți a fost implicat, sâmbătă dimineața, în două evenimente rutiere în pe DN 17 A în zona comunei Horodnic de Sus.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă dimineața, în jurul ore 2:00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A, în afara comunei Horodnic de Sus, pe un sector de drum în aliniament, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Rădăuți, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un șanț de pe marginea părții carosabile.



Ulterior, bărbatul a solicitat sprijinul unui conducător auto ce se deplasa în aceeași direcție de mers pentru a-l tracta din șanț.

În timpul maneverei de tractare din șanț autoturismul condus de bărbatul de 29 de ani a fost lovit de un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Marginea.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, bărbatul de 29 de ani a suferit leziuni ușoare.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul tânărului de 19 ani și de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 29 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis dosar penal, ce va fi soluționat procedural, precizează sursa citată. (N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version