Bătrân mort, în urma unui incendiu provocat de coșul de fum deteriorat, la Siret


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de 85 de ani, din cartierul Mănăstioara, orașul Siret, și-a pierdut viața în urma unui incendiu care i-a cuprins casa.  

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, incendiul a izbucnit în noaptea de luni spre marți, iar pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Siret au intervenit cu trei autospeciale și o ambulanță SMURD.

„La sosirea echipajelor, ardea generalizat acoperișul casei și două anexe gospodărești, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie. Din nefericire, după localizarea flăcărilor, pompierii militari au găsit în interiorul locuinței trupul neînsuflețit al proprietarului”, a spus Găleată.

El a arătat că în incendiu au ars acoperișul casei pe 60 mp, anexele din lemn pe 10 mp, acoperișul comun al grajdului și al șurii, circa 8 tone de furaje și bunuri casnice.

De asemenea, s-au degradat pereții casei și bunuri din interior, dar pompierii au salvat o parte din locuință și restul anexelor gospodărești.

„Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor provenite din coșul de fum deteriorat”, a menționat Găleată.
(M.T.)


Intră acum și în grupul de