Tată și fiu, răniți în urma unui accident produs pe Calea Unirii din municipiul Suceava

Un bărbat în vârstă de 40 de ani şi a fiului acestuia, un băiat de 12 ani, au fost răniți în urma unui accident produs joi dimineață, pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, în timp ce conducea autoutilitara, un bărbat de 52 de ani din comuna Dărmăneşti, a oprit pe refugiul de acces spre o societate comercială din zonă, după care a efectuat o manevră de întoarcere pentru a pătrunde pe str. Calea Unirii şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 40 de ani din comuna Adâncata, care circula în direcţia Orizont –Bazar.

„În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 40 de ani şi a fiului acestuia, un minor de 12 ani, pasager în acelaşi autoturism, care au fost transportați cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a arătat IPJ Suceava.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)