Tânăr din Dornești, cercetat de polițiști după ce a fost prins în trafic cu o remorcă neînmatriculată


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Dornești, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea a două infracțiuni după ce a fost prins în trafic cu o remorcă neînmatriculată.

Poliția Județeană Suceava a precizat că miercuri după-amiază, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 17A, din comuna Dornești, autoturismul condus de  un localnic de 24 de ani care tracta o remorcă ce nu avea aplicată plăcuța cu numărul de înmatriculare.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că masa maximă admisă a remorcii impune conducătorului auto deținerea categoriei de permis de conducere „BE” și nu doar categoria „B”.

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv”, ce va fi soluționat procedural.

Totodată, remorca a fost indisponibilizată în vederea prezentării specialiștilor din cadrul Registrului Auto Române pentru a stabili proveniența și caracteristicile acesteia.        

(M.T.)


Intră acum și în grupul de