Un bărbat din Mușenița a fost înșelat de doi falși turci care i-au vândut un fals ghiul din aur despre care spuneau că valoreaza 600 euro


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Mușenița a fost înșelat de doi bărbați care pretindeau că sunt turci și care i-au oferit un ghiul despre care susțineau că ar valora 600 de euro pentru că au nevoie de bani pentru carburant.

Astfel, un bărbat de 49 de ani din Mușenița, care se afla, luni, în orașul Siret, a fost abordat de doi bărbați care i-au spus că sunt truci și că au nevoie de bani pentru că au rămas fără carburant la mașină.

Ei i-au oferit bărbatului un inel-ghiul din metal de culoare galbenă, susținând că vloarează 600 de euro și că i-l dau pentru a putea cumpăra motorină.

Ei i-au mai spus bărbatului să le arate o bancnotă românească, iar acesta a scos din portmoneu  o bancnotă de 100 lei în schimbul căreia a primit inelul, după care au plecat cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria.

Polițiștii au identificat autoturismul care era condus de un tânăr de 21 de ani din București, iar pasager era un bărbat de 47 de ani din Ialomița.

Cei doi au fost recunoscuți de bărbatul înșelat și sunt cercetați pentru înșelăciune.(N.B.)


Intră acum și în grupul de