Un bărbat care a condus băut și a provocat, la Mălini, un accident cu un rănit după care a părăsit locul accidentului a fost trimis în judecată. El avea o alcoolemie de peste 2,10


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a trimis, miercuri, în judecată un bărbat care a provocat un accident cu un rănit, în Mălini, în a doua zi de Crăciun a anului trecut și apoi a plecat de la locul accidentului.

Bărbatul a fost reținut în timpul urmăririi penale, iar apoi a fost plasat sub control judiciar și este  acuzat  de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului , părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi vătămare corporală.

Potrivit cercetărilor în data de 26 decembrie 2018, la ora 13:45, bărbatul a condus un autoturism pe raza satului Mălini având în sânge o îmbibaţie alcoolică de peste 2,10 gr.‰.

El a efectuat neregulamentar o manevră de depăşire şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, iar în urma impactului o persoană suferind leziuni pentru a căror vindecare au fost necesare 2 – 3 zile îngrijiri medicale.

După aceasta inculpatul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Acest caz urmează să fie judecat de Judecătoria Fălticeni.(N.B.)


Intră acum și în grupul de