O mașină abia scoasă din service a luat foc în toiul nopții, pe o stradă din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

O mașină Dacia Logan parcată pe strada Traian Ţăranu, din municipiul Suceava, a luat foc în noaptea de joi spre vineri, prejudiciul fiind de aproximativ 10.000 lei.

Potrivit ISU Suceava, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială pentru localizarea și lichidarea incendiului.

„La sosirea echipajelor, ardea compartimentul motor al mașinii, cu pericol de propagare la întregul autovehicul, care era prevăzut cu habitaclu compartimentat pentru transport marfă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată.

El a spus că în incendiu a ars partea din față a mașinii, respectiv compartimentul motor, bordul, roțile din față și au fost afectate și alte elemente din compartimentul șofer.

„Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit, produs la un conductor electric defect”, a menționat Găleată.

Conform Poliției Județene Suceava, autoturismul este proprietatea unei societăți comerciale și este folosit ca mașină de serviciu de către un bărbat de 61 de ani, localnic. Acesta a declarat că a parcat autoturismul în stradă, în dreptul locuinței sale, joi, în jurul orei 19:20,  precizând  că în cursul aceleiași zile mașina a fost scoasă din service,  unde au fost remediate niște probleme la motor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „distrugere din culpă”.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de