Oportunităţi de studii în străinătate pentru tinerii din Moldova


Intră acum și în grupul de

Tinerii suceveni care vor să-şi continue studiile la universităţi din străinătate se pot înscrie la şcoală fără sute de acte şi ore pierdute inutil, prin intermediul Organizaţiei Internaţionale Hakes, simplu şi online. „Începând din această lună, Organizaţia Hakes vine mai aproape de tinerii din Moldova care doresc să studieze peste graniţă, printr-un program simplu, prin care aceştia pot aplica online pentru a se înscrie la şcoală în străinătate. Pentru tinerii care doresc să-şi continue studiile în campusuri universitare din afara ţării, Organizaţia Hakes oferă nu doar informaţii, ci şi consultanţă cu privire la programele de studiu ale universităţilor din străinătate, suport la nivel local, dar şi posibilitatea să aplice online, în acelaşi loc(www.hakes.ro), pentru mai multe universităţi/colegii sau programe de studiu”, precizează Marius Simion din cadrul organizaţiei.
Acesta precizează că după ce tinerii interesaţi se înscriu online în program, organizaţia se ocupă de întreg procesul de admitere la facultate, în plus, interviurile şi testele de limbă se dau la sediul organizaţiei, scutind astfel elevii de o cheltuială în plus.
Întreg procesul parcurs până la admiterea în facultate este gratuit pentru tinerii interesaţi, abia după ce toate formalităţile sunt încheiate, aceştia achitând o taxă de 20 de Euro.
„Misiunea Hakes nu se încheie însă aici, organizaţia îi ajută pe tineri şi după ce aceştia ajung în străinătate, sprijinindu-i în căutarea locurilor de cazare sau a unor job-uri”, menţionează Marius Simion.
În acest sezon, organizaţia Hakes are peste 20 de parteneriate cu universităţi din Danemarca, Marea Britanie, Scoţia, Olanda, Franţa, Italia, Spania, Grecia şi SUA, oferind tinerilor interesaţi o gamă largă de specializări şi programe de studiu, în toate domeniile.
Data limită pentru înscrieri este 1 martie 2009, astfel, cei ce doresc să obţină o diplomă de Resurse Umane la Cambridge sau una în Tehnologie, la colegiul Aarhus din Danemarca, nu ar trebui să ezite să contacteze reprezentanţii Organizaţiei Hakes, prezentă acum şi în Moldova.

Mai multe detalii se pot afla accesând site-ul www.hakes.ro.


Intră acum și în grupul de