Un bărbat care, la o percheziție, a amenințat un polițist că-i va mânca ficații și îi va scoate inima, trimis în judecată pentru ultraj de procurorii din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care a amenințat cu moartea un polițist în timpul unei percheziții a fost trimis în judecată de procurorii din Câmpulung Moldovenesc pentru ultraj.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, procurorii  au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată în stare de libertate a unui bărbat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Bărbatul este acuzat că în dimineaţa de 21 decembrie 2018, în jurul orei 07:00, pe timpul desfăşurării activităţii de percheziţie, la locuinţa unde inculpatul domiciliază fără forme legale din Vama, acesta din urmă i-a adus ameninţări cu acte de violenţă unui polițist aflat în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu.

Acesta l-a amenințat că “îl va omorî, îl va urmări, îi va  mânca ficaţii, îi va scoate inima, îl va arunca de la balcon” ameninţări de natură să îi creeze acestuia din urmă o stare de temere, se arată în rechizitoriu.


Intră acum și în grupul de