O femeie și un bărbat, prinși băuți la volan după ce au fost implicați într-o tamponare, la Bosanci


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 48 de ani, din comuna Udești, și un bărbat de 66 de ani, din municipiul Suceava, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși băuți la volan.

Poliția Județeană Suceava a precizat marți după-amiază, la ora 16.00, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești a constatat faptul că pe DJ 208A din comuna Bosanci s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate trei autoturisme, din care unul parcat în zonă.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat autoturismele implicate în tamponare și pe conducătorii auto, un bărbat de 66 de ani din municipiul Suceava și o femeie de 48 de ani din comuna Udești.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului și de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul femeii”, a menționat Poliția Suceava.

Astfel, s-au întocmit două dosare penale, fiecare conducător auto fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de