Acasă Social Șoferul grec al unui autocar prins în Vama Siret în timp ce...

Șoferul grec al unui autocar prins în Vama Siret în timp ce încerca să introducă în țară 200 de kilograme de tutun de narghilea și 50 de litri de votcă


Intră acum și în grupul de

Șoferul grec al unui autocar care efectua o cursă regulată între Ucraina și Grecia a fost amendat cu 8000 de lei în Vama Siret pentru că ascunsese circa 200 de kilograme de tutun de narghilea și 50 de litri de votcă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, miercuri dimineața, al ora  02.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret pe sensul de intrare în ţară, un cetățean, în vârstă de 45 de ani, la volanul unui autocar marca DAF, ce efectua o cursă regulată Ucraina-Grecia.



Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autocarului și bagajelor.

În urma verificărilor, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale ale şoferului, cantitatea de aproximativ  200 kg de tutun pentru narghilea şi 50 l de votcă, de provenienţă ucraineană.

Bunurile, în valoare de aproximativ 2.900 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei, a precizat sursa citată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version