Un bucureștean care circula haotic pe DN 17, la Pojorâta, a fost reclamat la Poliție de participanții la trafic. Bărbatul conducea băut și cu permisul suspendat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul București, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volanul unei autoutilitare având permisul suspendat.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, 27 martie a.c.,  în jurul orei 20.00, polițiștii Secției 11 de Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați de către participanții la trafic cu privire la faptul că un conducător auto al unei autoutilitare circulă în mod haotic pe DN 17.

Autoutilitara care circula din direcția Câmpulung Moldovenesc către Vatra Dornei pe DN 17 a fost identificată în dreptul stației CFR Pojorâta.

Din verificările efectuate a rezultat că șoferul are dreptul de conducere suspendat.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul cu permisul de conducere suspendat”. Totodată cel în cauză a fost sancționat contravențional pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și lipsă documente.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de