Managerul SJU Suceava,Vasile Rîmbu, la deschiderea Simpozionului regional multidisciplinar de tehnici endovasculare: Tehnicile pe care dumneavoastră le aduceți în față sunt novatorii pentru România


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Județean de Urgență Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat, joi, la deschiderea primului Simpozion regional multidisciplinar de tehnici endovasculare organizat la SJU Suceava că în cadrul acestui eveniment vor fi prezentate tehnici novatoare pentru România care are restanțe destul mari în domeniu.

„Este o zi specială pentru spitalul nostru pentru că evenimentul este patronat de trei instituții de elită: Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România (SNRIR), în parteneriat cu Academia de Știinte Medicale și Universitatea de Medicină  și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași”, a spus Rîmbu.

El a menționat că la acest simpozion regional Spitalul Județean Suceava este partener și că un mare merit în organizarea acestui eveniment aici ăl are dr. Mihai Crețeanu jr.

„Este impresionantă și tematica. Tehnicile pe care dumneavoastră le aduceți în față sunt novatorii pentru România”, a spus Rîmbu.

El a explicat că în acest domeniu România are o și că prin astfel de evenimente, cu implicarea Societății de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România și cu centrele de perfecționare vor fi recuperate niște restanțe care nu ne fac cinste.

„Mă bucur de prezența oaspeților de la Cernăuți și Chișinău, specialiști de mare marcă din Europa, din Turcia, Germania sau Italia. Ne bucură și ne onorează”, a spus Rîmbu.(N.B.)


Intră acum și în grupul de