Tânăr aflat sub control judiciar, reținut de polițiști după ce a fost prins conducând fără permis la Straja


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Nisipitu, aflat sub control judiciar, a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Suceava după ce a fost prins conducând fără permis.

Potrivit IPJ Suceava, tânărul de 24 de ani a fost identificat în trafic pe DJ209G, pe raza localității Straja, de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Suceava.

Astfel, polițiștii au constatat că tânărul figurează în baza de date cu permisul de conducere reținut, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Poliția Suceava a mai arătat că șoferul are antecedente penale şi este cercetat pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, fiind sub control judiciar.

Astfel, s-a dispus măsura reţinerii pentru o durată de 24 ore, tânărul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Suceava.

De asemenea, șoferul a fost sancţionat contravenţional pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având I.T.P.-ul expirat şi fără a putea face dovada deţinerii unei poliţe RCA valabile, fiindu-i reţinute plăcuţele cu numerele de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare.


Intră acum și în grupul de