Bărbat din Dornești, fără permis și cu o alcoolemie de 1,30 mg/l alcool în aerul expirat, încarcerat în arestul Poliției după ce a intrat cu o autoutilitară într-un șanț


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 30 ani, din comuna Dornești, a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava după ce a fost prins băut și fără permis la volanul unei mașini.

Potrivit IPJ Suceava, duminică seara, la ora 21.00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că în șanțul din fața unui imobilul a intrat o autoutilitară, iar șoferul acesteia este băut.

„În comuna Dornești, pe strada Luceafărului a fost identificată o autoutilitară care era intrată cu roata stânga față în șanțul din stânga străzii, iar șoferul autoutilitarei a fugit prin grădina unui imobil. S-a procedat la urmărirea pedestră a acestuia pe o distanță de aproximativ 100 metri fiind ajuns și încătușat”, a menționat IPJ Suceava.

Sursa citată a precizat că persoana în cauză nu deține permis de conducere, iar întrucât emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,30  mg/l alcool în aerul expirat și i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.     

Astfel, polițiștii au dispus reținerea bărbatului de 30 de ani pentru o perioada de 24 ore, acesta a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava. Totodată, s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de