Studenți ai USV au câștigat mai multe premii la concursul internațional „Robomaniacs” Timișoara 2019


Intră acum și în grupul de

 Studenți ai USV au câștigat mai multe premii la concursul internațional „Robomaniacs” care s-a desfășurat în perioada 19-21 aprilie în organizarea Ligii Studenților din Facultatea de Mecanică Timișoara.

La acest concurs USV s-a prezentat cu un număr de 15 studenți înscriși la probele Line Follower Classic, Turbo și Enhanced; Mini Sumo, Labirint și Freestyle.

Echipa InelX formată din Maciuc Alexandru-Ilie, Gherasim David, Duduman Alexandru, Pamparău Cristian, Burla David, Copilu Denis, Onică Adrian Ștefan, a obținut locurile I și II la proba Freestyle și locul III la proba Labirint.

Echipa Electro Racers formată din Bilius Alexandru, Popovici Liviu, Șandru Ionuț și Mandici Cristi a obținut locurile I, II și III la proba Mini Sumo, locul II la proba Line Follower Enhanced și Classic.

Echipa TechM formată din Macsim Beniamin, Miron Cristi și Murariu Andrei a obținut locul II la proba de Maze.

Tot la proba de Mini Sumo a participat și studentul Vișan Gabriel-Andrei în cadrul echipei USV ELITE.

Profesorii îndrumători ai acestor echipe sunt: Remus Prodan, Adrian-Ioan Petrariu.

Potrivit USV aceste rezultate dau încredere celorlalți studenți USV ce au participat fiind un început pentru toți în a-și perfecționa cunoștințele de hard&soft și pentru a-și crea un palmares.

Prin intermediul acestor competiții de robotică, studenții USV au ocazia de a întâlni companii renumite în domeniul IT, menționează sursa citată. (N.B.)


Intră acum și în grupul de