Mai mulți suceveni, dar și pompieri și polițiști implicați în salvarea unui bărbat care dormea într-o mașină din care ieșea fum


Intră acum și în grupul de

Mai mulți suceveni, pompieri și polițiști s-au implicat, sâmbătă noaptea în jurul orei 23:00 pentru salvarea unui bărbat care dormea într-o mașină parcată pe strada Tipografiei din municipiul Suceava și din care ieșea fum.

Astfel, un sucevean a sunat la 112 după ce a constatat că din interiorul unui autoturism parcat în zona magazinului alimentar din zonă iese fum.

El a mers cu un prieten să vadă care este situația și a constatat că pe scaunul șoferului se află un bărbat care părea că doarme, în interior era fum, iar motorul mașinii era pornit.

Cei doi au încercat fără succes să deschidă portierele, au bătut în geam, dar bărbatul nu a dat niciun semn, iar ulterior în zonă a venit un alt sucevean care a încercat să vină în ajutor și cu o piatră a spart un geam din spate și a reușit să deschidă portierele.

Ei l-au scos pe bărbatul care se afla în scaunul șoferului din mașină, moment în care acesta s-a trezit și a luat-o la fugă printre blocuri.

Ulterior, polițiștii au stabilit că proprietarul mașinii este o firmă, iar mașina este folosită de un bărbat, iar soția acestuia a spus că soțul ei este sub influența băturilor alcoolice, doarme și nu se poate discuta cu el.

Totodată, s-a stabilit că bărbatul a consumat băuturi alcoolice pe o terasă din apropiere, iar mai mulți martori au confirmat că nu este prima dată când bărbatul doarme în mașină.

Mai mult, pompierii au concluzionat că mașina nu luase foc, iar ceea ce a fost asimilat cu fum, erau aburi de la o conductă de răcire spartă la motor. (N.B.)


Intră acum și în grupul de