Acasă Social Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, anunță de la Frasin că CEC va deschide...

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, anunță de la Frasin că CEC va deschide birouri în țări unde trăiesc comunități importante de români pentru a-i ajuta să transfere sume de bani către cei de acasă fără comision


Intră acum și în grupul de

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat, marți, de la Frasin, că CEC Bank va deschide în curând birouri în țări unde trăiesc comunități importante de români pentru a veni în sprijinul celor care vor să transfere bani acasă.

„S-a discutat despre un mecanism de transfer al fondurilor pe care românii care sunt plecați în afara țării le trimit către țară”, a spus ministrul.



El a explicat că prin intermediul CEC Bank se va lansa un pachet de măsuri pentru deschiderea de birouri CEC în afara țării unde trăiesc comunități importante de români, iar aceștia, dacă doresc, să-și poată deschide în mod mai facil conturi, să folosească aceste birouri de transfer de fonduri către țară fără comisioane.

„Asta este important, să nu mai plătească acele comisioane pentru a transfera anumite sume de bani către cei dragi de acasă”, a spus ministrul.

El a mai declarat că vor urma și alte măsuri în sprijinul românilor din străinătate.

„Urmează și alte măsuri pe care le așteaptă de foarte mulți ani românii care trăiesc în afara țării și partea care ne bucură este că la final de mai-iunie, acest lucru se va concretiza, să fie un sprijin pentru cei care au decis pentru motive obictive, și sperăm noi, temporare, să fie departe de cei dragi de acasă”, a spus Teodorovici.(T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version