Acasă Social CNAS a respins candidatura lui Costel Ignătescu la şefia CAS Suceava

CNAS a respins candidatura lui Costel Ignătescu la şefia CAS Suceava


Intră acum și în grupul de

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a respins candidatura preşedintelui filialei Suceava a PC, Costel Ignătescu, la şefia CAS Suceava, din cauză că acesta nu a îndeplinit condiţiile prevăzute de metodologie cu privire la planul managerial depus. Mai exact, Costel Ignătescu, cel care dorea să demonstreze „că există persoane competente şi în alte structuri”, nu a prezentat un plan de management din care să reiasă „abilităţile manageriale şi indicatorii de performanţă” pentru postul pentru care a candidat.
După ce şi-a depus dosarul la Bucureşti, acesta preciza că acţiunea sa „pur şi simplu a fost o încercare de a se vedea că avem oameni competenţi. Mi-am depus dosarul aşa cum oricare dintre membrii noştri putea să o facă”.

Cât despre competenţele domniei sale, după absolvirea Facultăţii de Zootehnie din cadrul Institutului Agronomic „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, acesta a lucrat ca inginer la un complex agrozootehnic din judeţul Sălaj, apoi la o fermă zootehnică din judeţul Suceava, acum fiind director de logistică la o societate comercială.
Luni după-amiază, Costel Ignătescu spunea că nu ştie că i s-a respins dosarul şi că se mai gândeşte dacă va face contestaţie, perioada de depunere a contestaţiilor fiind până marţi, la ora 14.
Comisia de concurs a mai respins 4 dosare a unor candidaţi din Bistriţa, Covasna, Prahova şi Teleorman.
În aceste condiţii, Cristina Iordăchel rămâne deocamdată singurul candidat la funcţia de preşedinte director general al CAS Suceava, la concursul care începe miercuri.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version