Un bărbat din Adâncata a fost reținut și introdus în arest după ce și-a bătut copilul pentru că acesta lispsește de la școală


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Adâncata care și-a agresat propriul fiu a fost introdus în arestul Poliției Județene Suceava pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii din cadrul Secţiei  8 Poliţie Rurală Adâncata au fost sesizaţi sâmbătă după amiaza că la UPU Suceava s-a prezentat un copil de 15 ani, din comuna Adâncata, însoţit de fratele său, prezentând mai multe leziuni traumatice cauzate prin lovire .

Potrivit cercetărilor polițiștii au stabilit că vineri seara în jurul orei 22.30, copilul , în urma unor discuţii contradictorii avute cu tatăl său, de 47 de ani generate de absenteismul şcolar, a avut un conflict verbal cu acesta.

Ulterior, tatăl l-a lovit pe fiul său, cauzându-i diferite leziuni după care acesta i-a luat fiului său telefonul mobil, împiedicându-l astfel să sesizeze agresiunea prin 112 sau alţi membri ai familiei.

Tatăl i-a interzis copilului să plece de acasă.

Polițiștii au dispus urmărirea penală față de bărbat pentru comiterea infracțiunilor de „violenţă în familie” şi „ameninţare”.

El a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventive pentru o perioadă de 30 zile. (N.B.)         


Intră acum și în grupul de