Un bărbat din Vicovu de Sus a fost reținut după ce a condus, băut și fără permis. El a tamponat cu mașina un autoturism parcat și s-a oprit într-un stâlp


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Vicovu de Sus a fost reținut și introdus în arestul Poliției Județene Suceava după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică a condus, băut, un atoturism deși nu are permis de conducere și a provocat un accident.

Astfel, la miezul nopții de sâmbătă spre duminică, în timp ce patrula pe raza oraşului Vicovu de Sus, un echipaj de poliție a observat pe strada Calea Cernăuţi din localitate, un autoturism care a tamponat un vehicul parcat, după care, a intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea drumului.

Bărbatul aflat la volan a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 35 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Totodată, întrucât mirosea a alcool acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Bărbatul de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru stabilirea unor măsuri preventive.(N.B.)


Intră acum și în grupul de