Copil care mergea cu bicicleta pe strada Depoului din Suceava, lovit de un autoturism condus de un mecanic CFR. Acesta a părăsit locul accidentului, a mers la muncă și a fost găsit de polițiști în gara din Iași


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a accidentat un copil de 10 ani care se deplasa pe bicicletă, duminică, în jurul orei 15:00, în municipiul Suceava.

Șoferul a părăsit locul accidentului, dar, a fost identificat ulterior de polițiști în gara din Iași.

Potrivit IPJ Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe strada Depoului din municipiul Suceava, duminică, în jurul orei 15:00,  un bărbat de 49 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei, a surprins și accidentat ușor un copil de 10 ani, localnic, care se deplasa pe bicicletă pe o alee neclasificată și care, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului.

După impact, conducătorul auto, mecanic de locomotivă, a părăsit locul accidentului, a plecat în cursă și a fost identificat ulterior de polițiști în gara din municipiului Iași.

El a fost condus  la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În acest caz bărbatul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției. ( Adelina Cristina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de