Un sucevean a fost bătut noaptea în Burdujeni de un tânăr beat


Intră acum și în grupul de

Incidentul a avut loc luni seara în jurul orei 23:00.

Astfel, un sucevean de 32 de ani, care se afla în fața magazinului Brenny de pe str. Grigore Ghica a fost lovit de un tânăr de 18 ani. Poliția a fost alertată de către soția victimei.

Întrucât bărbatul prezenta leziuni în zona capului, la fața locului a intervenit un echipaj S.M.U.R.D. care l-a preluat și l-a transportat la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, suceveanul a plecat de la Spital fără acordul medicilor, refuzând investigațiile medicale.

La scurt timp după cele sesizate, polițiștii l-au găsit pe agresor pe str. Aleea Dumbrăvii. Tânărul, originar din Berchișești era în compania unui alt berchiștean de 19 ani. Ambii au fost în stare avansată de ebrietate. Polițiștii i-au condus la sediul secției pentru a se stabili cele întâmplate, însă din cauza stării de ebrietate nu s-a putut discuta cu aceștia.

Poliția a întocmit un proces-verbal de constatare cercetările urmând a fi continuate de către Compartimentul Proximitate privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de