Un sucevean prins băut la volan a fost încătușat după ce a încercat să fugă de polițiști


Intră acum și în grupul de

În noaptea de 23 iunie, polițiștii au fost sesizați privind manevrele evazive de deplasare ale unui șofer, care circula pe DN29.

În zona indicată, a fost identificat autoturismul marca VW Tuareg  de culoare neagră, condus de un sucevean de 40 de ani, care emana halenă alcoolică.

Având în vedere cele constatate, bărbatului i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat manifestându-se recalcitrant și violent în limbaj, mai mult acesta a încercat să fugă fiind nevoie de imobilizarea și încătușarea acestuia cu sprijinul echipajelor de poliție din cadrul Secției de poliție nr. 6 Adâncata și Secția de poliție Șcheia.

Ulterior șoferul a fost condus la Spitalul Județean Suceava în vederea recoltării de probe biologice de sânge, unde, pentru prevenirea unor incidente negative având în vedere comportamentul anterior al persoanei în cauză s-a solicitat sprijinul unei grupe de intervenție din cadrul IPJ Suceava – SAS.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală față sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, cercetările fiind continuate de Poliția Orașului Salcea.


Intră acum și în grupul de