Un sucevean prins băut la volan a fost încătușat după ce a încercat să fugă de polițiști

În noaptea de 23 iunie, polițiștii au fost sesizați privind manevrele evazive de deplasare ale unui șofer, care circula pe DN29.

În zona indicată, a fost identificat autoturismul marca VW Tuareg  de culoare neagră, condus de un sucevean de 40 de ani, care emana halenă alcoolică.

Având în vedere cele constatate, bărbatului i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat manifestându-se recalcitrant și violent în limbaj, mai mult acesta a încercat să fugă fiind nevoie de imobilizarea și încătușarea acestuia cu sprijinul echipajelor de poliție din cadrul Secției de poliție nr. 6 Adâncata și Secția de poliție Șcheia.

Ulterior șoferul a fost condus la Spitalul Județean Suceava în vederea recoltării de probe biologice de sânge, unde, pentru prevenirea unor incidente negative având în vedere comportamentul anterior al persoanei în cauză s-a solicitat sprijinul unei grupe de intervenție din cadrul IPJ Suceava – SAS.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală față sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, cercetările fiind continuate de Poliția Orașului Salcea.

loading...