Accident în apropiere de Berchișești. Două persoane rănite după ce un șofer a încercat să efectueze o depășire neregulamentară, având viteză neadaptată


Intră acum și în grupul de

Un accident soldat cu rănirea a două persoane a avut loc în dimineața zilei de 24 iunie, pe DN 2E, în apropierea localității Berchişeşti.

Imagine ilustrativă

Un bărbat (24 ani) din jud. Iași, în timp ce conducea autoturismul Opel Corsa, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă la dreapta, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire neregulamentară (marcaj longitudinal continuu), în acest moment, șoferul a acroșat un alt autoturism, care efectuat regulamentar manevra de schimbare a direcției de mers prin viraj la stânga.

După producerea impactului, Opel Corsa și-a continuat deplasarea, părăsind partea carosabila și intrând în coliziune violentă cu malul șanțului din colțul din dreapta a drumului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două femei (50 și 52 ani), ambele pasagere în auto Opel.

Conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștii au întocmit un dosar penal privind „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de