Acasă Social Peste 700 de pachete cu țigări de contrabandă confiscate în Vama Siret

Peste 700 de pachete cu țigări de contrabandă confiscate în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali de la Punctul de Trecere a Frontierei Siret au prevenit introducerea ilegală în țară a 730 pachete cu ţigări.

Tentativa de contrabandă a avut loc joi, în jurul orei 17:00.



Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava comisar șef Ilie Poroch Serițan, la punctul de trecere a frontierei, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat cetăţeanul român Mihai H., în vârstă de 42 de ani, conducând o autoutilitară  marca Mercedes Benz.

Sursa citată precizează că existau suspiciuni că bărbatul transportă țigări. Prin urmare, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 730 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, ascunsă sub bancheta din spate a autoutilitarei.

Ţigările, în valoare totală de 1.095 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version