Patru medii de zece înregistrate în județul Suceava la Bacalaureat înainte de soluționarea contestațiilor


Intră acum și în grupul de

Ministerul Educației a publicat rezultatele examenului de Bacalaureat 2019. Potrivit primelor rezultate, în municipiul Suceava sunt patru medii de zece.

Astfel, Catinca Dobroghii de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare” Suceava, specializarea Științe Sociale, a obținut media 10, de la același colegiu obținând media 10 și Andrei Pavăl, de la specializarea Matematica-Informatica.

Catinca Dobroghii a fost și liderului promoţiei 2019 la Colegiul Național “Ștefan cel Mare”, care a încheiat studiile liceale cu media 10. Catinca a fost distinsă cu cea mai înaltă distincţie a Colegiului –  ”Diploma și placheta de Onoare” pentru “aport excepţional la prestigiul instituţional” .

Catinca Dobroghii

Un alt candidat, Darius Lungu, de la Colegiul Tehnic Radăuți, specializarea Filologie, a promovat Bacalaureatul cu media 10, iar de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Suceava, Georgiana Zbranca, de la specializarea Învățător-Educatoare a obținut media 10 la acest examen național.

Alți doi candidați de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare” Suceava, de la specializările Matematica-Informatica, respectiv Științe ale Naturii au obținut media 9,98, iar cu media 9,96 au promovat Bacalaureatul doi absolvenți ai Colegiului Național “Eudoxiu Hurmuzachi” Radăuți și Colegiului Național ”Petru Rareș“ Suceava, de la specializarea Științe ale Naturii.

În total pe județul Suceava, înainte de contestații, au promovat Bacalaureatul 3523 de candidați din cei 5456 candidați înscriși. Din cei înscriși, 264 de candidați au fost absenți de la examen.


Intră acum și în grupul de