Un incendiu violent a devastat o casă din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

În această noapte, 11 iulie, un incendiu puternic a mistuit o casă de locuit din municipiul Câmpulung Moldovenesc, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

Incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere, la 00:18, deoarece nu se afla nimeni în gospodărie.

La fața locului au intervenit Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

La sosirea echipajelor ardea casa de locuit, construită din BCA (parterul) și lemn (mansarda), cu pericol de propagare la o anexă gospodărească.

Pompierii s-au luptat cu focul câteva ore, reușit definitiv să-l lichideze la ora 03:50.

Totuși, au ars mansarda și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 150 mp, obiecte de mobilier, materiale textile, aparatură electrocasnică, elemente de tâmplărie din PVC, dușumeaua din lemn a mansardei și altele. S-au degradat învelitoarea din tablă și parterul locuinței. În schimb, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat construcția anexă.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.


Intră acum și în grupul de