Un bărbat băut din Suceava a făcut scandal, susținând că i-au fost furate lucrurile, pe care de fapt le-a uitat în localul unde a consumat alcool


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 41 de ani a fost surprins, miercuri seara, făcând scandal la o casă într-un local de pe strada Horia, Cloșca și Crișan din Suceava, susținând că i-au fost furate mai multe lucruri personale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că în urmă cu câteva ore, bărbatul a consumat băuturi alcoolice pe terasa unui local situat pe aceeași stradă.

După aceea, suceveanul, fiind în stare de ebrietate, s-a deplasat la o casă de pariuri sportive de pe aceeași stradă.

Aflat acolo, bărbatul a constatat că nu mai are geanta asupra sa și a devenit violent verbal, motiv pentru care a fost necesară intervenția unui echipaj din cadrul Poliției Municipiului Suceava.

Cu această ocazie, bărbatul a reclamat că a fost victima unei infracțiuni de furt în localul unde consumase băuturi alcoolice. Acesta reclama că i s-au furat suma de cinci lei, un telefon mobil Samsung și o geantă de voiaj cu obiecte personale.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constat că obiectele “pierdute” au fost de fapt uitate pe terasa respectivă.

Astfel, bunurile au fost recuperate și restituite proprietarului. 

Cu toate acestea, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.


Intră acum și în grupul de